fbpx

Mercé Mayench i Vicens

Base

Nombre

Mercé Mayench i Vicens

Descripción

Mercè Mayench Vicens (La Portella, Lleida). La fotografia va començar essent un hobby i avui s’ha convertit en una passió. Ja no m’imagino la vida sense la càmera fotogràfica a la meva espatlla, acompanyant-me en el dia a dia, als viatges, a qualsevol esdeveniment i així poder immortalitzar «la imatge».

L’any 2020 vaig fer la meva primera publicació amb el llibre fotogràfic Silencis. L’any 2022, agraïda i al mateix temps enlluernada per l’experiència de la primera edició, continuo tenint aquell pessigolleig de compartir imatges tendres, històries reals… Gràcies a aquesta seqüència de notes musicals neix Mirades que parlen. I aquesta vibra, aquest bon sabor de boca, és un hàbitat que em fa sentir tan viva! És un estat de bogeria atapeït d’excitació, que m’ha canalitzat fins aquesta nova publicació, Territori emocional. El que em connecta amb la fotografia és la necessitat de donar visibilitat de l’existència del mon.

 

 

Mercè Mayench Vicens (La Portella, Lleida). La fotografía empezó siendo un hobby y hoy se ha convertido en una pasión. Ya no me imagino la vida sin la cámara fotográfica en mi hombro, acompañándome en el día a día, en los viajes, a cualquier evento y así poder inmortalizar «la imagen».

En 2020 hice mi primera publicación con el libro fotográfico Silencis. En 2022, agradecida y al mismo tiempo deslumbrada por la experiencia de la primera edición, sigo teniendo ese cosquilleo de compartir imágenes tiernas, historias reales… Gracias a esta secuencia de notas musicales nace Mirades que Parlen. Y esta vibra, ese buen sabor de boca, ¡es un hábitat que me hace sentir tan viva! Es un estado de locura lleno de excitación, que me ha canalizado hasta esta nueva publicación, Territori Emocional. Lo que me conecta con la fotografía es la necesidad de dar visibilidad a la existencia del mundo.

 

Blog de fotografía y página web de la autora: https://1x.com/mercemayench

https://mercemayench.myportfolio.com/


—Sus libros—